Access Bars®

Access Bars je tretma, ki s pomočjo dotika 32 točk na glavi, ki predstavljajo različna področja v življenju, iz podzavesti odstrani blokade, razna prepričanja, stališča, vzorce in misli, ki nam v življenju onemogočajo, da bi zaživeli najveličastnejšega, resničnega sebe. Je najbolj osnoven tretma iz zbirke Access Consciousness® zasnovan na temu, da pomaga utišati vaš um, tako da lahko vaša zavest resnično pride na plano.


Tretma traja približno 60 do 90 minut in se izvaja v ležečem položaju z nežnim dotikom različnih točk na glavi, ob zagonu določene energije. Med tretmajem možgani preidejo v Theta stanje. Morda boste tudi zaspali, v kolikor se boste dovolj sprostili in prepustili procesu. Po tretmaju boste občutili globoko sproščenost in po poročanju mnogih prazno glavo brez nepotrebnih misli, dvomov, skrbi in občutka stiske. V najboljšem primeru pa se vam bo posledično spremenilo tudi življenje s tem, ko boste imeli več zavedanja. Drugače boste delovali in reagirali v življenju ter vaša vibracija se bo spremenila (dvignila) in privlačili boste drugačne ljudi in situacije v svoje življenje. Kar ni za vaše najvišje dobro oziroma v skladu z vašo zavestjo bo imelo tendenco, da odpade vstran, s čimer bo posledično več prostora in časa za vse novo, kar prihaja v vaše življenje. Prejeli boste natanko toliko sprememb, kolikor boste energijsko dopustili skozi posamezni tretma.


Vsak posameznik je popolnoma unikaten in ima blokade na svojih popolnoma unikatnih področjih v življenju. Tretma je zasnovan tako, da samodejno naslovi natanko tista področja, ki so pri vsakem posamezniku unikatno najbolj zablokirana. Odstrani oziroma z zavestjo osvetli omejitve za katere se morda do sedaj niti sami niste zavedali, da jih imate. Da nam priložnost, da zaživimo na novo, lahkotnejše in bolj radostno. Kaj bomo navsezadnje izbrali je pa seveda odvisno od nas samih. Bomo sledili močnejšemu klicu naše zavesti ali nadaljevali po sistemu kakor nam narekuje naš um. Vedno imamo možnost svobodne izbire.


Lahko nadaljujemo po starem ali delujemo na novo, na vseh področjih v življenju, ki nas ne osrečujejo in nam ne prinašajo notranjega zadovoljstva ter miru. Če bi um bil res tako vsemogočen kakor si misli da je, bi že zdavnaj imeli in živeli vse kar si želimo, ni tako? Zavest nas energijsko odpre za potenciale, ki gredo onkraj uma in si jih um niti zamisliti ne zmore. (ker so umu nelogični) Um je namreč v svojem kreiranju izredno omejen in se rad ponavlja. Najveličastnejše kreacije in inovacije so vedno nastale, kadar se je človek povezal z zavestjo in ustvarjal iz prostora zavesti. Um je čudovito orodje, ki nam pomaga vse v fizičnem svetu dejansko zorganizirati in izpeljati, torej prizemljiti … nikakor pa ga nebi smeli uporabljati pri odločitvah ali samemu procesu kreiranja, če želimo ustvariti nekaj svežega in avtentičnega. (ki gre onkraj kopiranja že nastale realnosti)


V kolikor ste večji del svojega življenja delovali in se odločali predvsem iz logičnega uma, klic zavesti pa močno zablokirali … brez skrbi. Nikoli ni prepozno za nov način delovanja, v kolikor si spremembe resnično želimo in smo pripravljeni za to tudi narediti kak konkreten korak. Le pogumno, nič ne morete izgubiti, lahko pa veliko pridobite. Kaj če je možno živeti življenje, ki si ga v tem trenutku z umom niti slučajno ne moremo zamisliti (ker gre tako zelo onkraj vseh omejitev našega uma)? Ali nebi bi bilo zanimivo izvedeti?

Access Bars® je tretma za več zavedanja in povabilo k življenju skupaj z našo zavestjo.

Cilj: Kanal do zavesti odprt, čist in pretočen. Um nas ne ovira več in nas ne drži več v vlogi žrtve. Skupaj z našo zavestjo se postavimo v vlogo kreatorja našega življenja. Lahkotno, radostno in veličastno!

Za otroke do 15 leta v PRISOTNOSTI staršev.