Magična zaščita in čiščenje oseb in prostorov

Vse v vesolju je vibracija, vibracija vpliva na vibracijo. Vsak posamezen delček vsebuje celoto – v zgoščeni obliki. Preko delčka pridemo do celote. Vsak del našega življenja ali vse česar smo se dotaknili, nosi energijski pečat, ki lahko služi za povezavo z nami na določeni ravni zavesti oz. nivoju delovanja (podpis, fotografija, nakit, krvna slika, koder las …).

Razbiranje vibracije, energijskega ozadja, kvalitete preko dotika imenujemo psihometrija. Uvrščamo jo med zunajčutne (ekstrasenzorne) zaznave, skupaj z jasnovidnostjo, telepatijo, prekognicijo (napoved bodočih dogodkov), retrokognicijo (videnje dogodkov iz preteklosti, ki jim nismo prisostvovali) in jasnoslišnostjo. Gre za zaznavanje, ki presega običajno dojemanje s petero čutili.

Človek, ki ima sposobnost psihometrije, bo lahko zaznal katerokoli stvar, ki se je kdaj zgodila na določenem prostoru. Lahko zazna tudi energije vseh ljudi kateremu je kdaj pripadal kakšen predmet, kdo vse je bil v stiku z njim, kakšno je bilo njihovo čustveno, mentalno stanje in še mnogo več.

Na energijski ravni prostor in predmeti vsebujejo vse informacije kaj se v nekem prostoru dogaja oz. se je dogajalo. Predmeti nosijo informacije svojega nastanka- kdo jih je ustvaril, uporabljal, kaj se je z njimi dogajalo.

Energetsko čiščenje prostora se priporoča, če se človek preseli v drugo stanovanje, hišo, poslovni prostor, kjer je nekdo že bival oz. deloval. Priporoča se tudi, če v določenem prostoru nastanejo prevelika nesoglasja, če človek obtiči na neki točki v življenju in ne ve kako naprej, ipd.

Recimo, če sta se v nekem stanovanju mož in žena prepirala, tepla in je prišlo celo do umora potem so v tistem prostoru prisotne energije jeze, sovraštva, straha, stresa, žalosti in še marsičesa drugega. Te energije začnejo vplivati na nove stanovalce. Če v tak prostor pride mlad par, ki je pred tem živel harmonično in v sožitju, se sčasoma lahko začneta prepirat brez razumljivega vidnega vzroka. Lahko se začneta odtujevati, se razideta ali celo kaj hujšega.

Ljudje, ki se na novo priselijo v tak prostor lahko včasih postanejo malo obsedeni s kakšno škodljivo energijsko entiteto, včasih prav čutijo, da to niso oni, mirni ljudje lahko postanejo zelo razdražljivi, začnejo se prepirati, počutijo se energijsko izčrpani, čudne sanje, vizije, nočne more, strahovi…Vse kar je bilo že zgoraj omenjeno in nakazano. Določene stvari so bile povedane tudi v temi negativne entitete in energijska zaščita…

V takih in podobnih primerih samo energijsko čiščenje prostora ni dovolj. Najprej je treba prekiniti, odstraniti, razrešiti karmične vezi s preteklimi energijami v tem prostoru, narediti proces transformacije s katerim se odstranijo škodljive entitete iz aure novih stanovalcev in tudi iz prostora. Da se lahko kakšna škodljiva entiteta prilepi na auro človeka, mora ta v sebi imeti podoben ali isti podzavesten vzorec. Zato lahko nekoga mučijo nočne more, ne more spati, lahko prav čuti, da to ne pripada njemu, medtem ko lahko ostali člani njegove družine čisto lepo spijo in nimajo nobenih težav. Zapreti je treba energijske portale, ki so jih ustvarili prejšnji stanovalci in odstraniti vse sile ali bitja, ki so jih oni priklicali ali so v povezavi s tem. Šele nato je priporočljivo delati energijsko čiščenje prostora. V nasprotnem primeru bodo nekatere težave še zmeraj ostale.


Pojavi, ki so pogosto prisotni kadar se gre za škodljive entitete oz. nefizična bitja ali “prekleto hišo”

 • Hrup, ki se ga ne more pojasniti- korakanje, brcanje, tolčenje, praskanje, zvoki kot da je nekaj padlo… V nekaterih primerih so lahko ti zvoki suptilni ali zelo glasni.
 • Vrata ali vratca na omaricah, predalih se odpirajo in zapirajo.
 • Vklapljanje in izklapljanje električnih predmetov v hiši- luči, TV, radio, računalnik, elektronske naprave… Predmeti izginejo in se zopet pojavijo.
 • Predmeti izginejo in se zopet pojavijo.
 • Nepojasnjene sence- pojavljanje senc nenavadnih oblik na mestih kjer jih ne bi smelo biti. Včasih sence nimajo nobene določene oblike, včasih pa imajo človeško obliko.
 • Čudno obnašanje živali.
 • Občutek kot da nekdo opazuje.
 • Psihokinetični pojavi- če se sliši odpiranje in zapiranje vrat, je to ena stvar. Če pa se to tudi vidi, je to čisto druga stvar.
 • Občutek kot da se vas nekdo dotakne.
 • Tihi glasovi, jokanje, šepetanje, kriki, včasih se lahko sliši tudi glasba iz neznanega izvora…
 • Občutek toplote ali mraza na določenem mestu v prostoru. Ali pa kateri koli drugi način opazne razlike v temperaturi brez pojasnila.
 • Nepojasnjene vonjave.
 • Premikanje ali lebdenje predmetov- krožniki drsijo po mizi, slike padajo iz zidov, močno loputanje z vrati, premikanje pohištva…
 • Fizični napadi- praske in modrice od udarcev, ki se jih ne more pojasniti. Taki dogodki so zelo redki, vendar precej moteči.
 • Drugi fizični dokazi- nerazložljivo pisanje po papirju, stenah, tlu… Odtisi dlani in stopal v krajih, kjer jih ne bi smelo biti…
 • Prikazovanja.

Škodljive entitete (nefizična bitja)

Delimo jih v več kategorij…

Eni so taki, ki se prilepijo na podzavestne vzorce, ki jih ima človek v sebi. Tako imenovana temačna bitja, entitete, ipd. se v naših življenjih pojavijo, zato da prej začnemo ozaveščati in procesirati destruktivne vzorce, ki jih imamo v sebi.

Drugi so taki, ki se hranijo z negativno energijo in nas skušajo spraviti na “temno stran”. Tem bi se lahko reklo tudi glasniki temne strani.


ENERGIJSKA ZASČITA

Človeka lahko zaščitijo pred negativnimi vplivi iz okolja, obenem pa ga lahko blokirajo tudi pred dobrimi vplivi oz. dotokom življenske energije (chi-ja, prane) iz okolice. Preden se dela zaščite je treba zelo dobro premisliti kaj in kako. S kakšnim namenom se dela, pred kom bo zaščita, koliko časa itd. Če se osebnega ščita ne deaktivira vsak dan, ko se pride domov ali pa kam kjer se človek počuti varno, potem je bolje narediti prepustne ščite. Take, ki zadržijo negativnost in prepuščajo pozitivnost.

Danes se na internetu dobi kar nekaj informacij in tudi na nekaterih delavnicah učijo nekaj o temu. Manjkajo pa pomembne informacije o možnih stranskih, neprijetnih in včasih celo škodljivih učinkih ščita, če ni narejen pravilno. Ponavadi učijo samo kako se dela enoslojni ščit. Človek, ki se malo bolj spozna na črno magijo z lahkoto prebije tak ščit. Recimo najbolj znana metoda je, da se okoli sebe vizualizira svetleči zaščitni ovoj, ki je po obliki podoben jajcu. Če ni narejen pravilno, potem do človeka ne more ne dobra in ne slaba energija. To je podobno, kot če bi človeka postavili v neko zaprto komoro. Ko bi mu ščasoma začelo primanjkovati kisika, bi bilo samo še slabše. Podobno je tudi pri ščitih, če se jih ne programira pravilno. Zato malo pazljivosti nikoli ne škoduje.