Angelska terapija

Angelska terapija je mogočno zdravljenje z angeli in njihovo izjemno zdravilno energijo.

Angeli in njihova energija nam pomagajo, da prekinemo stare vzorce, prerežemo vezi z dogodki, predmeti in osebami, ki nas omejujejo, da ne moremo živeti svojih sanj, ter nam očistijo naše energetsko telo.

Zdravljenje pri angelski terapiji poteka na vseh energetskih nivojih in se zdravijo tudi naši zastareli vzorci iz tega oz. še kakšnega prejšnjega življenja, zato na dan prihajajo razne čustvene travme, ki jih je potrebno ozavestiti in ozdraviti.


ASTRALNE TERAPIJE (PO METODI CRISTY ŽMAHAR ~ POTOVANJE DUŠE™)

Trajanje posamezne terapije: 90 minut Potek terapije: 25 minut uvodnega pogovora in določitev potrebnega razreševanja, 35 minut »Astralne terapije« ter 30 minut določitve nadaljnjih korakov in koristnih angelskih napotkov.

OPIS ASTRALNIH TERAPIJ

Astralno telo je naše svetlobno telo, ki potuje med obema svetovoma – Nebesi in Zemljo. Njegova posebnost je, da se z njim da potovati po duhovnih sferah, kjer se pridobiva številne informacije, zdravljenja in podobno, nato pa se te informacije ob združitvi s fizičnim telesom prenesejo na fizično delovanje človeka. Pravijo mu po angleško »desire body«, kar v prevodu pomeni »telo želja« in z lahkoto prenaša »želje« ali še bolje- namene duše v svoje zemeljsko delovanje. Zato so astralne terapije izjemne terapije, kjer vas preko posebne meditacije z astralnim telesom odpeljemo do ključnih virov tistega, kar želite doseči. Pomagamo vam tudi s pogovorom in dodatnimi angelskimi nasveti. Ko posameznik do nečesa ne more priti, ker ga ovira ego (in zato seveda čustva, misli, okoliščine in podobno) je delo z astralnim telesom najboljša možnost, saj lahko prevzame vse informacije in pozitivno energijo duše in jih zasidra v fizično delovanje. Ljudje, ki prihajajo na terapije imajo težave ali s preteklimi čustvi, ki še vedno bolijo in ustvarjajo blokade, ali pa s sedanjimi okoliščinami in odnosi, ali pa ne vedo kaj si želijo od življenja in svoje prihodnosti. Astralne terapije vam pomagajo pri razjasniti in čiščenju tistega, kar vas ovira in vam omogočijo pot naprej.

Izberite svojo terapijo:

Astralna preteklost v kolikor:

 • nosite v sebi boleče dogodke, spomine in travme, ki vas blokirajo pri sedanjem ustvarjanju,
 • ne morete spustiti določenih navezav, ki so se že končale,
 • v kolikor nosite v sebi krivdo ali neodpuščanje zaradi preteklih izkušenj,
 • v kolikor se vam dogajajo težke stvari, a vzroka v sedanjosti ne najdete in je potrebno poiskati globje vzroke.

Astralna prihodnost v kolikor:

 • ste izčrpani od sedanjih okoliščin in ne veste kako naprej,
 • ne razumete vzrokov za stvari, ki se ne premaknejo na pozitivne tirnice,
 • v kolikor se soočate s težavnimi odnosi,
 • v kolikor se ne morete izviti iz ponavljajočih se situacij,
 • v kolikor bi radi nekaj novega za svoje življenje in potrebujete pomoč pri spremembah,
 • v kolikor potrebujte voljo in pogum za potrebno delovanje, ki bo spremenilo vaše vsakodnevno izkušanje

Astralna prihodnost v kolikor:

 • bi radi odkrili svoje resnične sanje in želje
 • iščete svoje življenjsko poslanstvo
 • bi radi občutili varnost in zaupanje do življenja in prihodnosti
 • bi radi nevtralizirali efekte negativnih vplivov in načrtno spreminjali energijo prihodnosti v pozitivne izide,
 • bi radi vpogled v prihodnost – kaj vam bo najverjetneje prinesla glede na trenutne izbire

NADANGELSKI ZDRAVILNI IZVIR – tri-stopenjska terapija z nadangeli (PO METODI CRISTY ŽMAHAR ~ POTOVANJE DUŠE™)

Trajanje posamezne terapije: 90 minut

Potek terapije: 20 minut uvodnega pogovora in določitev potrebnega razreševanja, 40 minut terapije z nadangeli ter 30 minut določitve nadaljnjih korakov in koristnih angelskih napotkov

OPIS TERAPIJE Z NADANGELI

Terapija rojena v srcu angelov, da bi lahko pobožala vaše življenje. To je izjemno individualno popotovanje, prilagojeno na vaše najglobje želje. Primerna je za vse tiste, ki močno verjamete v zdravilne energije angelov in se čutite zelo povezani s to ljubeznijo stvarstva. V sami terapiji so vedno prisotni vaši angeli varuhi, ki so z vami ves čas, močan proces uravnovešanja pa zagotavljajo prav posebne, izjemne tehnike in povezave z različnimi nadangeli. Nadangeli so izbrani in vas izberejo glede na obseg in področje vašega izziva ali pa želje. Tehnike angelske terapije prinašajo izjemne rezultate in so oblikovane le za vas in za vaše trenutne potrebe.

Terapijo lahko opravite osebno ali pa na daljavo.

Kako poteka osebna terapija:

 • Najprej sprostimo iz telesa ves stres in vas pripravimo na zdravilno popotovanje.
 • Popeljemo vas v globoko meditativno stanje, kjer ste pripravljeni sprejeti zdravilne procese.
 • 1.stopnja terapije: prečistiti vse navezave in težke energije, da bi skozi vas lahko tekla močna energija in da bi lahko sprejeli visoke zdravilne frekvence nadangelov. Očisti se vse negativne vibracije in podpre vašo auro; to opravim terapevt s posebno fizično tehniko in s pomočjo nadangelov
 • 2.stopnja terapije: čiščenje in uravnovešanje pomembnih energetskih centrov v vašem telesu- vaših čaker z zdravilnimi svetlobami in močno razbremenjujočimi tehnikami; tukaj vam pomagam terapevt s posebno razvito tehniko dotičnih energijskih gibov in s pomočjo nadangelov
 • 3.stopnja terapije: individualna obravnava, kjer zaupate, kaj je tisto, kar vas v življenju blokira, se ne more uresničiti ali pa čutite, da potrebuje razbremenitev. Nadangelska moč pomaga pri čemerkoli želite pa če je to zdravljenje preteklosti, slabega počutja, pomanjkanje financ ali ljubezni in še in še.
 • Zaključek terapije vključuje predajo informacij, kaj so angeli povedali med samo terapijo in kaj vam svetujejo za nadaljnje, uspešne korake in pozitivne okoliščine življenja.

Kako poteka zdravljenje na daljavo:

Na e-poštni naslov: lilia.yefanova@gmail.com pošljite prijavo na terapijo s svojo novejšo fotografijo in kratkim opisom vašega izziva ali pa tistega, kar želite izboljšati s samo terapijo in nadangeli. Poslali vam bomo podatke za vplačilo prispevka za terapijo. Po poravnanem prispevku se dogovorimo za najbolj ustrezen čas za izvedbo terapije. Najbolje jo je namreč izvesti v času, ko lahko po njej počivate in se prepuščate angelskim energijam, ki jih boste začutili. Po e-pošti vam bomo poslali tudi navodila kako najbolje doživeti terapijo in jo seveda tudi sprejeti v vaše najvišje dobro.


TERAPIJA AKAŠKIH ZAPISOV

Trajanje posamezne terapije: 90 minut

Potek terapije: 20 minut uvodnega pogovora in določitev potrebnega razreševanja, 40 minut terapije Akaških zapisov ter 30 minut določitve nadaljnjih korakov in koristnih napotkov višjega jaza

OPIS TERAPIJE AKAŠKIH ZAPISOV

Terapija Akaških zapisov je globoka izkušnja modrosti in razumevanja vašega lastnega bistva. Je najgloblji vpogled v lastno razumevanje in v razumevanje svoje duše in njenega namena na Zemlji.

Kaj sploh so Akaški zapisi?

Akaške zapise si ljudje najlažje predstavljajo kot veliko zakladnico modrosti. »Akasha« v Sanskritu pomeni nebo, eter, svetloba. Akaškim zapisom pravijo tudi »UM BOGA«, saj trdijo, da vsaka misel ali čustvo, ki se je kadarkoli rodilo, obstaja. Akaški zapisi so kot nekakšna vesoljna knjižnica, kjer se skrivajo vsi bistveni zapisi življenja, resnic, zdravljenja in svetlobe.

Karkoli čutimo ali mislimo pušča sledi v našem telesu. Vsaka misel, ki jo imamo se nalaga – nalaga v DNK. DNK kot fizična molekula nosi genetske zapise, medtem ko svetlobni DNK nosi vse pomembne zapise posameznikove duše. V svetlobnem DNK-ju nosimo tudi spomine prejšnjih življenj in vsekakor akaške zapise. Akaški zapisi nosijo mogočne sposobnosti zdravljenja. Zakaj je temu tako? Ko se je nek človek pozdravil, morda celo na “čudežni” način, se je to zapisalo v Akaške zapise. Pa če so to kozmični zapisi, ki nosijo resnice vsega, kar je, ali pa osebni zapisi, kjer se skrivajo zapisi in sposobnosti samozdravljenja in podobno. Duša pozna vse zdravilne procese in smisle in zatorej lahko do njih tudi vedno dostopa. V kolikor vi lahko te zapis odprete, potem lahko dostopate do željene informacije in jo tudi aktivirate v DNK-ju.

Največ zapisov se v svetlobnem DNK-ju dela do sedmega leta otrokovega življenja. V kolikor tukaj pride do težkih energij, bo tak odrasel imel hude težave. V kolikor otrok do sedmega leta cveti, potem ima avtomatski dostop do Akaških zapisov in postane mogočen posameznik. A v gledališču Zemlja pride največkrat do tega, da se otrok navzame veliko negativnih prepričanj okolice, pa četudi so bila ta prepričanja izrečena na glas ali pa jih je otrok opazoval nezavedno. Vse te informacije začnejo tkati novo realnost, ki bodo za tega otroka prej ali slej predstavljale izziv. Akaški zapisi vračajo posameznika nazaj v prvotno stanje energije, ki jo poznajo otroci v svetu domišljije, veselja in spoznavanju svojega lastnega sveta.

Akaški zapisi vam pomagajo, da se v sedanjem trenutku lahko povezujete s čimerkoli želite. Terapija z Akaškimi zapisi je primerna za tiste, ki želite RESNIČNO RAZUMETI. Resnično razumeti dogodke, okoliščine in skrite vplive na vaše življenje. Kajti, ko poznate resnico, jo lahko sprejmete, nato pa tudi oblikujete v karkoli želite. Aakaški zapisi kot energijska medicina zdravijo najglobje rane. Rane, ki so ostale kot posledica nekega čustvenega, miselnega ali fizičnega pretresa in se manifestirajo kot negativna prepričanja, ki jih gojite od nastanka rane dalje. To postanejo nato vzorci, ki se ponavljajo. Akaški zapisi v sebi shranjujejo informacijo o tem, kako se zdravi te rane

TRI FAZE TERAPIJE Z AKAŠKIMI ZAPISI

Terapija je primerna za ljudi, ki so sposobni globokih meditacij in popotovanja v svojo najglobljo bit, saj je sama terapijo vodena skozi globoko meditacijo aktivacije zapisov. Pomembno za to terapijo je, da imate namen, da želite zdraviti področja svojega življenja z RAZUMEVANJEM. Primerna je torej za večne iskalce resnic in za tiste, ki veste, da ste vi vir vsega.

 • 1. faza: ZGODBA o tem kaj se dogaja.

Ozaveščanje vaših izzivov in namenov. Prihajanje v stik z resnico o vaših pravih občutjih in doživetjih, brez sodbe ali strahu.

 • 2. faza: VZROKI in POGOJI

Tukaj se dela na razumevanju vzrokov. Raziskuje se prepričanja glede situacije. Raziskuje se misli glede situacije. Poskušamo razumeti kaj je privedlo do situacije. Ugotovimo ali težava izvira iz tega življenja ali prejšnjega. Vključimo vse faktorje okolice, okoliščin, vplive preteklih izkušenj in podobno. Ko pridemo do razumevanja lahko nastopi zdravljenje duše.

 • 3. faza: RESNICA DUŠE

Faza, kjer se poišče resnica duše. Ne resnica ega. Ampak resnica duše. Vse se pogleda s stališča globljega razumevanja in ljubezni. Odprejo se novi zapisi polni ljubezni, ki lahko ozdravijo marsikatero globoko rano in pride do iniciacije novih izkušenj, ki jih želite doživeti.

Vabljeni na terapijo mogočnosti!


REGRESIJA V PREJŠNJE ŽIVLJENJE – URA PRETEKLOSTI (PO METODI CRISTY ŽMAHAR ~ POTOVANJE DUŠE™)

Trajanje regresije: 140 minut

Potek terapije: 20 minut uvodnega pogovora in določitev potrebnega razreševanja, 80 minut »regresije v prejšnja življenja« ter 40 minut tolmačenja vizij in sporočil regresije.

OPIS REGRESIJE

Odbile so ure preteklosti, a njihov kazalci tečejo še danes. Kje vse smo bili in kaj vse smo doživeli. Kaj vse izkusili in se naučili. In mnogo tega se učimo še danes. Ali čutite, da ure preteklosti kličejo po vaši pozornosti? Ali imate občutek, da določeni vaši izzivi koreninijo v davni preteklosti? V vaših prejšnjih življenjih?

Regresija v prejšnje življenje je izjemno popotovanje, kjer vas regresoterapevt/ka vodim po spominih prejšnjih življenj z namenom zdravljenja in uravnovešanja okoliščin in odnosov vašega trenutnega življenja. Mnogo izkušenj, ki ste jih doživeli v prejšnjih življenjih so vas lahko zaznamovale. Morda niste oddelali določenih lekcij z določenimi ljudmi. Morda imate na globokih spominskih ravneh še vedno zasidrane travme, strahove ali prepričanja, ki vam onemogočajo zaživeti polno življenje. Uravnovešanje vzroka je bila vedno prava pot za mnogo težav in v kolikor je ta vzrok izjemno »star«, vas popeljemo v njegovo srce, da bi lahko zadihali v novem ritmu življenja.

Izberite regresijo v kolikor:

 • imate močne meditativne sposobnosti in se lahko predajate meditativnim procesom vizualizacije, čutenja in ostalih zaznav
 • ste se sposobni globoko sprostiti
 • v kolikor imate strahove ali izzive, katerih nikakor ne morete razrešiti, veste pa, da ne izhajajo iz na primer otroštva sedanjega življenja in drugih sedanjih situacij
 • v kolikor se ves čas zapletate v naporne odnose in bi radi razumeli sorodne in karmične povezave s temi ljudmi in jih tudi razreševali
 • bi radi razumeli sanje, ki se vam ponavljajo, a vam je njihov izvor neznan
 • bi radi razumeli sanje, ki se vam ponavljajo, a vam je njihov izvor neznan
 • bi radi prekinili tok negativne energije, ki vam sledi kot senca, pa ne najdete vzrokov nastanka le-te
 • bi radi s posebnim postopkom zdravili odnose in vračali energijo, ki se je ujela v preteklih izkušnjah
 • bi radi razumeli določene ponavljajoče se vzorce vaših delovanj in odločitev
 • v kolikor ste »zmedeni« glede vaših ciljev
 • v kolikor vas prejšnja življenja ves čas »kličejo« in vam zbujajo interes
 • v kolikor bi radi razumeli svoje popotovanje duše: kaj je vaša dušna resnica, življenjsko poslanstvo, dušne lekcije in izbori in še in še

DRUŽINSKO DREVO – ČIŠČENJE DNK ZAPISOV IN ZDRAVLJENJE DRUŽINSKIH VZORCEV (PO METODI CRISTY ŽMAHAR ~ POTOVANJE DUŠE™)

Trajanje terapije: 120 minut

Potek terapije: 25 minut uvodnega pogovora in določitev potrebnega razreševanja, 50 minut terapije »Družinsko drevo« ter 45 minut tolmačenja vzorcev in določanje nadaljnjih korakov

OPIS TERAPIJE

Družina. Z njimi nas povezujejo najmočnejše vezi ljubezni, a včasih tudi bolečine. Družina nam veliko da. Zavetje, izkušnje, spodbudo. A ker so družinski člani tudi le samo ljudje, velikokrat predajo tudi svoje vzorce, ki pa nam niso pisani na našo individualno kožo izkušenj.

Spoznajte družinsko drevo. To je prav posebna terapija, ki bo iz vas dobesedno luščila vse, kar vam je bilo predano iz naslova družine, a nikakor ne sodi na vaše želje za prihodnost. To je povsem drugačna terapija, ki ste jo vajeni in vam bo pomagala pri razrešitvi globokih zapisov družinskih vzorcev.

V terapiji vas popeljem do vašega družinskega drevesa, kjer boste »pobrskali« po podzavesti in ozavestili bolečine in vzorce in naslova družine. Prebudili se bodo globoki spomini, ki ste jih morda že zdavnaj zavestno pozabili, a na podzavestni ravni še vedno komunicirajo z vami in prihajajo na plano v obliki izzivov v vaših ostalih odnosih (sodelavci, partnerji, prijatelji, itd.) in okoliščinah. Morda poustvarjate odnose in situacije vaših staršev, kar pa vam predstavlja težave glede na vaš individualni zapis duše in osebnosti. To energijo tako poustvarjate povsem na podzavestni ravni glede na opazovane odnose in dogodke od vašega otroštva do danes. Želite drugače? Želite posaditi svoje drugačno drevo?

Izberite terapijo »Družinsko drevo« v kolikor:

 • čutite, da ponavljate težke družinske situacije
 • čutite zamere in neodpuščanje do mame, očeta ali drugih družinskih članov (bratov, sester, starih staršev, stricev, tet…..)
 • čutite žalost zaradi izgube družinskih članov
 • čutite žalost zaradi strtih družinskih odnosov
 • imate težave s komunikacijo z družinskimi člani, kar se kaže ob vaših srečanjih
 • čutite, da ste določene težke otroške spomine pozabili, pa bi jih radi razumeli in zdravili
 • bi radi izboljšali odnose v družini
 • kolikor bi radi spustili in ozdravili določene dogodke, ki so se zgodili v vašem otroštvu
 • bi radi zdravili svojega notranjega otroka
 • si želite vrniti energijo, ki ni vaša z namenom, da se osvobodite težkih vibracij (vrnejo se lahko tako težki, čustveni kot tudi fizični zapisi- fizične travme ali podedovane bolezni na energijski ravni)
 • bi radi pozdravili otroške strahove in bolečine
 • si želite odgovore od višjih jazov članov vaše družine
 • si želite zdravljenja sorodnih duš na višjih nivojih
 • bi radi prekinili tok vzorcev, ki jih ponavljate od vaših staršev
 • si želite postaviti povsem drugačno energijo zase in za ljudi, ki jih imate radi: postavite novo družinsko drevo

ŠIVANJE STRTIH SPOMINOV – URAVNOVEŠANJE TRAVMATSKIH ZAPISOV (PO METODI CRISTY ŽMAHAR ~ POTOVANJE DUŠE™)

Trajanje terapije: 90 minut

Potek terapije: 20 minut uvodnega pogovora in določitev potrebnega razreševanja, 35 minut terapije »Družinsko drevo« ter 35 minut tolmačenja zapisov in določanje nadaljnjih korakov

OPIS TERAPIJE

Travmatske izkušnje so za vsakega posameznika zelo močni energijski zapisi, ki prej ali slej zahtevajo pozornost in zdravljenje. Pod travmatski zapis uvrščamo izjemo močen fizičen ali čustven dogodek, ki sproži močno bolečino, žalost ali strah. Travmatski zapis se zgodi ob dogodku, ki v telesu in čustvih sproži pravi vihar raznoraznih posledic. To so šoki, ki se po navadi zgodijo nenadno, na posameznika pa lahko vplivajo leta in leta ali pa morda celo življenje. Po navadi človek ve kaj so njegove travmatske izkušnje in jih nima težav locirati v svoji preteklosti (ali sedanjosti), občasno pa se zgodi, da jih tudi obrambni mehanizem potlači – v kolikor gre za potlačeno travmo, potem človek ob določenih situacijah sproža močan strah ali čustvene reakcije, brez da bi vedel zakaj. Terapija »Šivanje strtih spominov« se osredotoča na ozaveščanje takih dogodkov ter nevtraliziranje njihovih zapisov, z namenom čustvene in fizične razbremenitve v sedanjih izkušnjah. Menja energijske vplive, ki so se dogodili ob nastanku travmatske izkušnje in vrača samozavest glede prihodnosti.

Izberite terapijo »Šivanje strtih spominov« v kolikor:

 • imate za seboj močno energijsko situacijo, ki vas še vedno plaši in je ta situacija povzročila težko fizično ali čustveno breme
 • vam določene situacije povzročajo energijske krče pa ne poznate vzroka
 • vas določeni spomini še vedno bolijo
 • se velikokrat spominjate težkih dogodkov ob raznoraznih življenjskih situacijah ali pa v vsakdanjiku
 • se soočate s strahom, da se bodo stvari iz preteklosti še enkrat ponovile
 • bi radi zamenjali energijo, ki se je sprožila ob travmatski izkušnji in jo spreobrnili na pozitivno
 • bi radi odpustili določenim ljudem, ki so vas močno čustveno zaznamovali
 • bi radi začeli na novo, z bolj pogumno energijo

MOČNA ENERGIJSKA ZAŠČITA – OGLEDALA (PO METODI CRISTY ŽMAHAR ~ POTOVANJE DUŠE™)

Trajanje posamezne terapije: 70 minut

Potek terapije: 15 minut uvodnega pogovora za določitev energijski težav in pred čim se želite zaščitit, 30 minut »Ogledala« močne metode postavljanja energijske zaščite ter 25 minut določitve nadaljnjih korakov in koristnih energijskih napotkov

OPIS ZAŠČITNE TEHNIKE

Na Zemlji si ljudje izmenjavamo veliko energij. Te energije zaradi lekcij in preizkušenj niso vedno pozitivne. Prepiri ali celo bolj drastični energijski napadi lahko rezultirajo v slabem počutju ali zamajanih okoliščinah. V kolikor čutite, da ste energijsko padli morda potrebujete le nekaj pomoči, da se vzpostavi nazaj vaša energija. S pomočjo angelskih in nebeških sfera vas vodim čez proces močne zaščite, ki odstrani vplive energijskih napadov, hkrati pa vas poučim o tem, kako paziti na svojo energijo za življenje sreče in dobrega počutja.

Izberite to terapijo v kolikor:

 • ste v dnevni interakciji z negativnimi ljudmi, ki na vas čustveno vplivajo
 • čutite, da imate težave z žalostjo ali nespečnostjo, pa se vaše okoliščine niso spremenile
 • v kolikor čutite, da imate ponavljajoče se negativne misli pa ne poznate njihovega izvora
 • v kolikor čutite, da so vas ljudje energijsko obremenili ali pa celo napadli s težjimi energijami kot so črna magija
 • v kolikor se ves čas trudite nekaj spremeniti, pa se vam ves čas postavljajo energijske in fizične prepreke
 • v kolikor vam določeni ljudje več čas jemljejo energijo z negativnimi pripombami ali metanjem polen pod noge
 • v kolikor se določenih ljudi ali situacij bojite in bi se radi pred njimi zaščitilii
 • v kolikor čutite, da je vaša energija popolnoma izčrpana, ker so od vas preveč zahtevali in ste se razdali

***OPOMBA: Liliya Yefanova spoštuje uradno medicino in obiskovalcev na noben način ne odvrača od uradnega medicinskega zdravljenja, temveč kvečjemu le-to podpira. Uporaba naših spletnih vsebin, uporaba naših storitev ali terapij je izključno na lastno odgovornost. Ob obisku naših storitev in spletnih strani se strinjate z naslednjimi pogoji in pravili, katere najdete na naših spletnih straneh ali pa v tej navedbi.

Opozorilo: Različne oblike svetovanja, terapije in izobraževanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči ali uradno priznane izobraževalne programe. V okviru našega podjetja izvajamo različna predavanja, terapije in svetovanja, ki v nikakršni meri ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa ali zdravljenja. Svoje znanje in izkušnje ponujamo osebe, ki smo se izobraževale pri različnih avtorjih in programih širom sveta in želimo svoje znanje in izkušnje deliti izključno z namenom izboljšanja kvalitete življenja posameznika preko drugačnega razumevanja življenjskih situacij. V okviru ponudbe spletne in našega dela ponujamo predavanja, terapije in svetovanja, katerih namen so različni pristopi razumevanja najrazličnejših situacij in v nobeni meri zdraviteljstvo. Beseda ‘zdravljenje’ ali ‘zdraviteljstvo’ je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so naša izobraževanja, terapije oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne, terapevtske in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo. Ob neprimerni uporabi naših storitev in vsebin uporabnika, ponudnik ne prevzema nikakršne odgovornosti. Vse terapije so bile avtorsko razvite s pomočjo mednarodno priznane učiteljice meditacije in angelske terapevtke Cristy Žmahar, Potovanjeduse™. Kopiranje ali nepooblaščeno posredovanje teksta ali strukture terapij je strogo prepovedano. Terapije so avtorsko zaščitene in dovoljene v uporabo le certificiranim terapevtom.