O meni

...

Moje ime je Liliya Yefanova.
Moja pot na Zemlji je zgled, zaradi katerega sem prišla sem, da vam skozi moje Srce pokažem pot do Sebe in do Boga.


Če se pacient obrne name, tako individualno kot v skupini, lahko resnično izboljša svoje telesno in čustveno zdravje. Inštrument uspeha je moje odprto srce, resnična moč Ljubezni, čistost, občutljivost in razgledanost ter roke, skozi katere se energija obvladuje.


Prihajam iz Ukrajine. Rojena sem v Ruski Sibiriji. Moja babica in prababica sta živeli tam in se ukvarjali z zdravljenjem (naravni način z zelišči in molitvami).

Jaz se že več kot 20 let ukvarjam s celostnim zdravljenjem na vseh nivojih. Načinov zdravljenja je veliko, ampak energija je samo ena in to je življenska energija, ljubezen ki zdravi. Delala sem povsod po Rusiji, Ukrajini in nazadnje tudi po Evropi. V Slovenijo sem prišla zaradi partnerja in ljubezni.

Moja prva učiteljica je bila moja babica. Znanje o tehnikah zdravljenja sem izpopolnjevala pri različnih svetovnih učiteljih, na primer pri japonskem budističnem menihu, senseju iz Kjota(Japonska) Hyakuten Inamoto, Vianna Stibal…

Poučevalа sem v treh šolah bioenergetike, kozmoenergetike in opravilа ogromno tečajev.

Vse moje življenje ne bi bilo tako lepo, če v njem ne bi sijala moja Narava, moje Naravno Stanje.

Ljudje se pogosto s svojim umom poskušajo prepričati, da jim je nekaj všeč, se celo prisiliti, da verjamejo, in enkrat se mi je zdelo, da je to nujno. Ampak to nikoli ne bo primerljivo z izkušnjo doživljanja naravnega stanja in živih pojavov iz sebe.

V svojem naravnem stanju veliko informacij prejemam po kanalih in jih posredujem ljudem. Individualni pristop do vsakega človeka preko kanala. Ko opazimo vzrok bolezni in začnemo živeti v trenutku tukaj in zdaj, se naše življenje neverjetno spremeni.

Življenju je treba le zaupati in zavestno živeti vsak njegov trenutek...