Skupinske terapije

Zdravilna skupinska energetska seansa je skupinska energetska terapija, kjer zdravilec-bioenergoterapevt hkrati dela s pacienti od sedem do dvanajst ljudi. Skupinska energetska terapija se uporablja kot zelo učinkovita praksa za skoraj vse kategorije bolezni.


Glavne prednosti skupinske energijske terapije vključujejo naslednja dejstva:

  • Skupinska terapija omogoča ljudem, da prejmejo pomoč zdravilca in podporo drugih članov skupine. Vsi udeleženci podpirajo vero v ozdravitev v skupini. Ko proces zdravljenja napreduje, začne vsaka oseba drugim zagotavljati potrebno podporo, nadzor, kar vsakemu pomaga pridobiti občutek uspeha in dosežkov pri zdravljenju.
  • Skupinska terapija je stroškovno učinkovita. Namesto da bi se zdravilec osredotočil le na eno stranko, lahko zdravilec svoj čas (1 uro) in energijo posveti veliki skupini ljudi, posledično pa se zmanjša strošek za vsakega udeleženca..
  • Skupinska terapija ponuja dobre pogoje za okrevanje, vse aktivnosti potekajo popolnoma varno.

Tekoči procesi so edinstveni in vsak ima lahko svoje reakcije in poslabšanja med zdravljenjem. Med celotnim tečajem potekajo procesi zdravljenja z udeležencem tako v seansi kot izven nje. Na vsaki naslednji seji pacienti delijo svoje občutke z zdravilcem in prejmejo ustrezna priporočila.

"Uspeh pri zdravljenju je vaš namen, vera v lastno moč in moč Zdravitelja."

Zelo pomembna točka za bolnika.